Nutriční hodnoty (Vláčná tvarohová bábovka I. s ovocným středem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 268 kJ / 4 844 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 64,08 g |
Tuky | 239,47 g |
– nasycené | 102,00 g |
– nenasycené | 112,94 g |
–– mononenasycené | 65,82 g |
–– polynenasycené | 47,12 g |
––– omega 3 | 1,04 g |
Vláknina | 35,85 g |
Cholesterol | 1,47 g |
Sodík | 683 mg |
Sůl | 2,11 g |
Sacharidy | 520,64 g |
– cukry | 224,34 g |
––– laktóza | 15,69 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
280 g 280 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 280 g |
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
1 ČL 1 ČL strouhané citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 10 g |
6 PL 6 PL vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 90 ml |
150-180 g 150-180 g čerstvě umletého máku | Mák modrý mletý | 165 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 jahodový kompot ( nebo čerstvé jahody, nebo jiné ovoce ) | Jahody zavařené |