Nutriční hodnoty (Krůtí stehno s houbami a špaldovými kroupami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 477 kJ / 1 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 95,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,66 g |
Tuky | 71,17 g |
– nasycené | 25,37 g |
– nenasycené | 43,83 g |
–– mononenasycené | 23,58 g |
–– polynenasycené | 20,25 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 34,48 g |
Cholesterol | 227 mg |
Sodík | 470 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 43,50 g |
– cukry | 16,64 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g krůtího stehna bez kůže a vykostěné | Krůta stehno s kůží | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
1 PL 1 PL sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
400 g 400 g žampiónů nebo hlívu ústřičnou | Žampion čerstvý | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
čerstvé bylinky | Petržel nať čerstvá | |
1 hrnek 1 hrnek špaldových krup | Kroupy pšeničné | |
3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
1 PL 1 PL sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 hrnky 2 hrnky horké vody | Voda | 500 ml |