Nutriční hodnoty (Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 969 kJ / 1 905 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 239,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 221,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,99 g |
Tuky | 52,52 g |
– nasycené | 10,05 g |
– nenasycené | 40,75 g |
–– mononenasycené | 30,29 g |
–– polynenasycené | 10,46 g |
––– omega 3 | 0,73 g |
Vláknina | 45,58 g |
Cholesterol | 450 mg |
Sodík | 595 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 106,12 g |
– cukry | 50,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kančího masa (kýta, hřbet nebo svíčková) | Kanec kýta | 1000 g |
15 kuliček 15 kuliček černého pepře | Pepř černý | |
15 kuliček 15 kuliček nového koření | Nové koření | |
6 6 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
1 lžíce 1 lžíce sušeného tymiánu | Tymián sušený | 15 g |
8 kuliček 8 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
snítka snítka rozmarýnu nebo 1/2 lžičky mletého | Rozmarýn sušený | |
přiměřené množství oleje (tak aby maso bylo ponořeno) | Olej řepkový | |
1 1 česnek | Česnek čerstvý | 70 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
3 3 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
3 3 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/2 1/2 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř dle chuti | Pepř černý | |
Suroviny na mini topinky | ||
starší chléb | Chléb pšeničný kváskový | |
olivový olej | Olej olivový | |
česnek | Česnek čerstvý | |
sůl podle chuti | Sůl mořská |