Nutriční hodnoty (Cuketová buchta s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 198 kJ / 3 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,95 g |
Tuky | 134,06 g |
– nasycené | 14,60 g |
– nenasycené | 105,70 g |
–– mononenasycené | 77,89 g |
–– polynenasycené | 27,81 g |
––– omega 3 | 7,06 g |
Vláknina | 60,25 g |
Cholesterol | 784 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 2,92 g |
Sacharidy | 476,34 g |
– cukry | 237,71 g |
––– laktóza | 83,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
280 g 280 g jablek | Jablko čerstvé | 280 g |
1/2 1/2 citrónu | Citrón čerstvý | 45 g |
40 g 40 g lískových ořechů | Lískový ořech | 40 g |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
50 g 50 g fruktozy | Fruktóza | 50 g |
100 g 100 g sušené syrovátky | Syrovátka sušená | 100 g |
80 g 80 g oleje | Olej řepkový | 80 ml |
300 g 300 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 300 g |
12 g 12 g bio kypřícího prášku | Kypřící prášek bez fosfátů | 12 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |