Nutriční hodnoty (Jáhlová kaše)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 833 kJ / 1 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,58 g |
Tuky | 17,85 g |
– nasycené | 2,58 g |
– nenasycené | 14,25 g |
–– mononenasycené | 5,91 g |
–– polynenasycené | 8,34 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 26,80 g |
Cholesterol | 5 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 203,64 g |
– cukry | 51,98 g |
––– laktóza | 1,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g jáhel | Jáhly | 200 g |
40 g 40 g obilného mléka OvesMilk (sušený nápoj) | Nápoj ječný | 40 g |
600 ml 600 ml vody | Voda | 600 ml |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 banán | Banán čerstvý | 90 g |
30 g 30 g tvarohu ke strouhání | Tvaroh polotučný | 30 g |
20 g 20 g rozinek | Rozinky | 20 g |
20 g 20 g mandlí | Mandle neloupané | 20 g |
mletá skořice (dle chuti) | Skořice ceylonská mletá |