Nutriční hodnoty (Kuřecí s játry a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 110 kJ / 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,10 g |
Tuky | 44,79 g |
– nasycené | 18,44 g |
– nenasycené | 21,83 g |
–– mononenasycené | 17,25 g |
–– polynenasycené | 4,59 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,58 g |
Sacharidy | 33,70 g |
– cukry | 0,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vykostěná kuřecí horní stehna | Kuřecí stehenní řízky | |
150 g 150 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 150 g |
4 4 žampiony | Žampion čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/4 1/4 l vývaru může být i z kostky | Vývar hovězí | |
koření Čína | Koření pěti vůní | |
2 lžíce 2 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
lžička lžička mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | |
1 dcl 1 dcl červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
sůl | Sůl mořská |