Nutriční hodnoty (Italský salát po česku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 11 025 kJ / 2 635 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 194,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 187,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,75 g |
Tuky | 192,00 g |
– nasycené | 43,12 g |
– nenasycené | 137,92 g |
–– mononenasycené | 117,99 g |
–– polynenasycené | 19,93 g |
––– omega 3 | 1,77 g |
Vláknina | 11,80 g |
Cholesterol | 433 mg |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,68 g |
Sacharidy | 26,00 g |
– cukry | 7,95 g |
––– laktóza | 2,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
1 1 kadeřavý salát zelený | Salát listový čerstvý | |
1 1 ledový salát | Salát ledový čerstvý | 400 g |
1 1 kadeřavý salát červený | Salát listový čerstvý | |
1 vanička 1 vanička cherry rajčátek | Rajčata cherry | |
1 1 bageta (houska, toustový chléb) | Bageta pšeničná | |
80 g 80 g Parmezánu vcelku | Parmezán | 80 g |
1,5 dl 1,5 dl olivového oleje | Olej olivový | 150 ml |
červený vinný ocet | Ocet vinný červený | |
balsamico | Ocet balsamikový bílý | |
1 lžíce 1 lžíce oregana | Oregano sušené | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička francouzské hořčice | Hořčice dijonská | 5 g |