Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Italský salát po česku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie11 025 kJ /
2 635 kcal
Bílkoviny194,85 g
– z toho živočišné bílkoviny187,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,75 g
Tuky192,00 g
– nasycené43,12 g
– nenasycené137,92 g
–– mononenasycené117,99 g
–– polynenasycené19,93 g
––– omega 31,77 g
Vláknina11,80 g
Cholesterol 433 mg
Sodík 1,59 g
Sůl3,68 g
Sacharidy26,00 g
– cukry7,95 g
––– laktóza2,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí prsa Kuře prso 700 g
1 1 kadeřavý salát zelený Salát listový čerstvý
1 1 ledový salát Salát ledový čerstvý 400 g
1 1 kadeřavý salát červený Salát listový čerstvý
1 vanička 1 vanička cherry rajčátek Rajčata cherry
1 1 bageta (houska, toustový chléb) Bageta pšeničná
80 g 80 g Parmezánu vcelku Parmezán 80 g
1,5 dl 1,5 dl olivového oleje Olej olivový 150 ml
červený vinný ocet Ocet vinný červený
balsamico Ocet balsamikový bílý
1 lžíce 1 lžíce oregana Oregano sušené 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžička 1 lžička francouzské hořčice Hořčice dijonská 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.