Nutriční hodnoty (Buřtguláš "Jidášovo ucho")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 943 kJ / 1 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,45 g |
Tuky | 25,29 g |
– nasycené | 10,91 g |
– nenasycené | 11,36 g |
–– mononenasycené | 9,03 g |
–– polynenasycené | 2,33 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 60,88 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 185,65 g |
– cukry | 15,19 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g brambor | Brambor zimní | 1000 g |
2-3 2-3 špekáčky | Špekáček | |
50 g 50 g sušených hub "Jidášovo ucho" | Houby sušené směs | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
gulášová paprika | Paprika sladká | |
červená pálivá paprika | Paprika pálivá | |
zelená nať z jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
1,5 lžíce 1,5 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 22.5 g |
hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká | |
1,5-2 l 1,5-2 l vody | Voda | 1750 ml |