Nutriční hodnoty (Kuřecí závitek s rýžovým pilafem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 082 kJ / 498 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 11,23 g |
– nasycené | 2,86 g |
– nenasycené | 5,55 g |
–– mononenasycené | 4,16 g |
–– polynenasycené | 1,39 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 452 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 7,00 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
2 plátky 2 plátky Anglické slaniny | Anglická slanina | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 plátky 2 plátky sýru Eidam (nebo jiný) | Sýr kravský tvrdý 30% | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
máslo | Máslo kravské | |
rýže | Rýže bílá | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
hřebíček | Hřebíček | |
cibule | Cibule čerstvá | |
tavený sýr | Sýr tavený | |
Niva | Niva 50% t. v s. | |
Hermelín | Hermelín | |
smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý |