Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Beskydská amoleta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie883 kJ /
211 kcal
Bílkoviny17,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky15,12 g
– nasycené3,64 g
– nenasycené7,00 g
–– mononenasycené5,60 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,06 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy1,40 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Vařené brambory Brambor zimní
podušené čerstvé houby nebo sterilované ve vlastní šťávě (taky můžou být mražené) Hřib čerstvý
2 2 vejce (na 1 porci) Vejce slepičí 140 g
domácí klobása nebo uzené maso Klobása
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
tvrdý strouhaný sýr Sýr kravský tvrdý 30%
cibule Cibule čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.