Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová roláda s listovým špenátem a lehkou vůní koňaku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 672 kJ /
2 790 kcal
Bílkoviny310,10 g
– z toho živočišné bílkoviny298,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,25 g
Tuky121,23 g
– nasycené44,39 g
– nenasycené59,70 g
–– mononenasycené46,60 g
–– polynenasycené13,10 g
––– omega 30,49 g
Vláknina25,45 g
Cholesterol 1,10 g
Sodík 785 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy67,60 g
– cukry19,83 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg vepřová plec (kýta) Vepřová plec 1500 g
špenát čerstvý listový 250 g (nebo mrazený listový asi 7-8 válečků) Špenát čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř drcený Pepř černý
8 stroužků 8 stroužků česneku Česnek čerstvý 56 g
cibule 4 ks 4 ks Cibule čerstvá 276 g
1 lžička 1 lžička olivového oleje Olej olivový 5 ml
1 lžíce 1 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 11 ml
3-4 lžíce 3-4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 35 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
4 lžíce 4 lžíce koňaku Brandy 60 ml
smetana (31%) Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.