Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Taliány)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie13 743 kJ /
3 285 kcal
Bílkoviny155,74 g
– z toho živočišné bílkoviny155,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,34 g
Tuky294,49 g
– nasycené84,61 g
– nenasycené206,89 g
–– mononenasycené158,17 g
–– polynenasycené48,72 g
––– omega 32,52 g
Vláknina1,13 g
Cholesterol 670 mg
Sodík 12,50 g
Sůl31,24 g
Sacharidy2,33 g
– cukry0,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g telecího plecka Telecí plec 400 g
400 g 400 g vepřového laloku (bez kůže) Vepřový lalok 400 g
200 g 200 g vepřového ramínka (bez kůže) Vepřová plec 200 g
30 g 30 g soli Sůl mořská 30 g
0,25 g 0,25 g sanytru Rychlosůl 0.25 g
2,50 g 2,50 g mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
1 g 1 g zázvoru Zázvor sušený 1 g
0,50 g 0,50 g kardamomu Kardamom prášek 0.5 g
1 g 1 g rozetřeného česneku Česnek čerstvý 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.