Nutriční hodnoty (Taliány)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 743 kJ / 3 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 155,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,34 g |
Tuky | 294,49 g |
– nasycené | 84,61 g |
– nenasycené | 206,89 g |
–– mononenasycené | 158,17 g |
–– polynenasycené | 48,72 g |
––– omega 3 | 2,52 g |
Vláknina | 1,13 g |
Cholesterol | 670 mg |
Sodík | 12,50 g |
Sůl | 31,24 g |
Sacharidy | 2,33 g |
– cukry | 0,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g telecího plecka | Telecí plec | 400 g |
400 g 400 g vepřového laloku (bez kůže) | Vepřový lalok | 400 g |
200 g 200 g vepřového ramínka (bez kůže) | Vepřová plec | 200 g |
30 g 30 g soli | Sůl mořská | 30 g |
0,25 g 0,25 g sanytru | Rychlosůl | 0.25 g |
2,50 g 2,50 g mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
1 g 1 g zázvoru | Zázvor sušený | 1 g |
0,50 g 0,50 g kardamomu | Kardamom prášek | 0.5 g |
1 g 1 g rozetřeného česneku | Česnek čerstvý | 1 g |