Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 431 kJ / 2 971 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 141,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,92 g |
Tuky | 124,15 g |
– nasycené | 48,87 g |
– nenasycené | 67,17 g |
–– mononenasycené | 52,83 g |
–– polynenasycené | 14,34 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 49,92 g |
Cholesterol | 408 mg |
Sodík | 2,46 g |
Sůl | 5,60 g |
Sacharidy | 244,15 g |
– cukry | 64,31 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
200 g 200 g strouhaného eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
600 g 600 g mletého masa (nejlépe mix vepřové a hovězí) | Vepřový ořez | 600 g |
100 g 100 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 100 g |
1 svazek 1 svazek petrželky kudrnky | Petržel nať čerstvá | 80 g |
150 ml 150 ml bílého jakostního vína | Víno bílé suché | 150 ml |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový | |
200 g 200 g barevných paprik | Paprika červená čerstvá | 200 g |
200 g 200 g cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
200 g 200 g lilku | Lilek čerstvý | 200 g |
3 3 mladé cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
3 snítky 3 snítky bazalky | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
olivový olej | Olej olivový |