Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené brambory s mletým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 431 kJ /
2 971 kcal
Bílkoviny174,92 g
– z toho živočišné bílkoviny141,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,92 g
Tuky124,15 g
– nasycené48,87 g
– nenasycené67,17 g
–– mononenasycené52,83 g
–– polynenasycené14,34 g
––– omega 30,64 g
Vláknina49,92 g
Cholesterol 408 mg
Sodík 2,46 g
Sůl5,60 g
Sacharidy244,15 g
– cukry64,31 g
––– laktóza13,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
200 g 200 g strouhaného eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
600 g 600 g mletého masa (nejlépe mix vepřové a hovězí) Vepřový ořez 600 g
100 g 100 g rajčat Rajče červené čerstvé 100 g
1 svazek 1 svazek petrželky kudrnky Petržel nať čerstvá 80 g
150 ml 150 ml bílého jakostního vína Víno bílé suché 150 ml
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
1 snítka 1 snítka tymiánu Tymián sušený
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
200 g 200 g barevných paprik Paprika červená čerstvá 200 g
200 g 200 g cukety Cuketa čerstvá 200 g
200 g 200 g lilku Lilek čerstvý 200 g
3 3 mladé cibulky Cibulka jarní čerstvá
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
3 snítky 3 snítky bazalky Bazalka čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.