Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehký osvěžující salát z krup)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 500 kJ /
359 kcal
Bílkoviny10,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,54 g
Tuky16,64 g
– nasycené2,48 g
– nenasycené13,97 g
–– mononenasycené11,78 g
–– polynenasycené2,18 g
––– omega 30,03 g
Vláknina15,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,84 g
Sůl4,20 g
Sacharidy38,03 g
– cukry12,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 sklenice 1/2 sklenice krup Kroupy ječné
1/2 sklenice 1/2 sklenice strouhané dýně Hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá
1 1 malá cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1 1 okurka Okurka salátová čerstvá
2 2 zelené jarní cibulky nebo kousek cibule Cibulka jarní čerstvá
1 1 menší svazek petrželky Petržel nať čerstvá 80 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce olivového oleje Olej olivový 16.5 ml
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
špetka špetka kurkumy Kurkuma mletá
1 1 česnek Česnek čerstvý 70 g
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
trochu trochu soli dle chuti Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.