Nutriční hodnoty (Vafle na slano s "řapíkem" a rajčatovým tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 362 kJ / 1 760 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,04 g |
Tuky | 68,68 g |
– nasycené | 38,99 g |
– nenasycené | 24,89 g |
–– mononenasycené | 20,59 g |
–– polynenasycené | 4,30 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 51,21 g |
Cholesterol | 442 mg |
Sodík | 1,25 g |
Sůl | 2,86 g |
Sacharidy | 181,70 g |
– cukry | 41,15 g |
––– laktóza | 21,65 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
150-200 g 150-200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 175 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřícího prášku | Kypřící prášek | 2.5 g |
1 vanička 1 vanička polotučného tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 1 rajče nebo kečup podle chuti | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |