Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandlový cheesecake)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 057 kJ /
2 643 kcal
Bílkoviny57,61 g
– z toho živočišné bílkoviny31,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,60 g
Tuky138,69 g
– nasycené53,48 g
– nenasycené82,96 g
–– mononenasycené50,13 g
–– polynenasycené32,83 g
––– omega 30,48 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 233 mg
Sodík 318 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy284,70 g
– cukry220,90 g
––– laktóza35,37 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g mandlí Mandle neloupané 100 g
130 g 130 g Bebe sušenek Sušenka 130 g
5 lžic 5 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 75 ml
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
500 g 500 g bílý jogurt (Selský) Jogurt kravský bílý 1,5% 500 ml
1 1 tvaroh ve vaničce Tvaroh polotučný
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
2 lžíce 2 lžíce mandlového pudinku Puding v prášku
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
mandlové aroma Aroma mandlové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.