Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka z čerstvého sýra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 730 kJ / 652 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
Tuky | 43,03 g |
– nasycené | 16,81 g |
– nenasycené | 18,96 g |
–– mononenasycené | 15,65 g |
–– polynenasycené | 3,31 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 852 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 3,91 g |
Sacharidy | 11,73 g |
– cukry | 8,13 g |
––– laktóza | 8,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vařená vejce | Vejce slepičí | 210 g |
125 g 125 g čerstvého sýra (Lučina, Philadelphia) | Sýr kravský tvrdý 30% | 125 g |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
3 3 jarní cibulky s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |