Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapr v pivní máslové marinádě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 946 kJ /
704 kcal
Bílkoviny15,45 g
– z toho živočišné bílkoviny0,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,24 g
Tuky26,73 g
– nasycené16,56 g
– nenasycené9,80 g
–– mononenasycené8,21 g
–– polynenasycené1,59 g
––– omega 30,09 g
Vláknina34,75 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy85,31 g
– cukry21,44 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 kapra (filet nebo podkovy) Kapr
sůl Sůl mořská
200 ml 200 ml černého piva ( používám Svijany nebo Kozla) Pivo tmavé 10ᵒ 200 ml
3 PL 3 PL rozpuštěného másla Máslo kravské 30 g
3 3 rozmačkané stroužky česneku Česnek čerstvý 210 g
1 1 malá cibule najemno nakrájená Cibule čerstvá 70 g
3 KL 3 KL sladké červené papriky Paprika červená sušená 3 g
1 KL 1 KL uzené papriky Paprika uzená 5 g
špetka špetka chilli vloček Chilli paprička sušená
rozmarýn Rozmarýn sušený
petrželka Petržel nať čerstvá
libeček Libeček čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.