Nutriční hodnoty (Kapr v pivní máslové marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 946 kJ / 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,24 g |
Tuky | 26,73 g |
– nasycené | 16,56 g |
– nenasycené | 9,80 g |
–– mononenasycené | 8,21 g |
–– polynenasycené | 1,59 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 34,75 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 85,31 g |
– cukry | 21,44 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 kapra (filet nebo podkovy) | Kapr | |
sůl | Sůl mořská | |
200 ml 200 ml černého piva ( používám Svijany nebo Kozla) | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
3 PL 3 PL rozpuštěného másla | Máslo kravské | 30 g |
3 3 rozmačkané stroužky česneku | Česnek čerstvý | 210 g |
1 1 malá cibule najemno nakrájená | Cibule čerstvá | 70 g |
3 KL 3 KL sladké červené papriky | Paprika červená sušená | 3 g |
1 KL 1 KL uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
špetka špetka chilli vloček | Chilli paprička sušená | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
libeček | Libeček čerstvý |