Nutriční hodnoty (Rybízový koláč s mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 391 kJ / 2 722 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 61,00 g |
Tuky | 129,71 g |
– nasycené | 52,06 g |
– nenasycené | 73,10 g |
–– mononenasycené | 47,16 g |
–– polynenasycené | 25,94 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 22,42 g |
Cholesterol | 429 mg |
Sodík | 104 mg |
Sůl | 0,23 g |
Sacharidy | 305,53 g |
– cukry | 29,36 g |
––– laktóza | 10,44 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 35 dkg 35 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
1/2 kostky 1/2 kostky droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
cca 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
cukr | Cukr bílý | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
cca 8 dkg 8 dkg rozpuštěného másla | Máslo kravské | 80 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
10 dkg 10 dkg plátkových mandlí | Mandle loupané | 100 g |
vanilková tresť Vanilla Bourbon | Aroma vanilkové | |
hnědý cukr | Cukr třtinový | |
1 1 tekutá smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 24 g |
přiměřeně rybízu (já měla zmrzlý bílý, můžete jakékoliv ovoce) | Rybíz červený čerstvý |