Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybízový koláč s mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 391 kJ /
2 722 kcal
Bílkoviny72,04 g
– z toho živočišné bílkoviny11,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,00 g
Tuky129,71 g
– nasycené52,06 g
– nenasycené73,10 g
–– mononenasycené47,16 g
–– polynenasycené25,94 g
––– omega 30,63 g
Vláknina22,42 g
Cholesterol 429 mg
Sodík 104 mg
Sůl0,23 g
Sacharidy305,53 g
– cukry29,36 g
––– laktóza10,44 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 35 dkg 35 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
1/2 kostky 1/2 kostky droždí Droždí pekařské lisované 21 g
cca 200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
cukr Cukr bílý
špetka špetka soli Sůl mořská
cca 8 dkg 8 dkg rozpuštěného másla Máslo kravské 80 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
10 dkg 10 dkg plátkových mandlí Mandle loupané 100 g
vanilková tresť Vanilla Bourbon Aroma vanilkové
hnědý cukr Cukr třtinový
1 1 tekutá smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku Puding v prášku 24 g
přiměřeně rybízu (já měla zmrzlý bílý, můžete jakékoliv ovoce) Rybíz červený čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.