Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené kuře s mrkvičkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie31 969 kJ /
7 641 kcal
Bílkoviny202,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny202,50 g
Tuky80,67 g
– nasycené28,74 g
– nenasycené47,48 g
–– mononenasycené21,22 g
–– polynenasycené26,26 g
––– omega 30,12 g
Vláknina584,40 g
Cholesterol 92 mg
Sodík 16,13 g
Sůl40,30 g
Sacharidy1 234,06 g
– cukry818,29 g
––– laktóza0,29 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí stehna Kuře stehno s kůží
3 lžičky 3 lžičky adžiky (směs koření, viz diskuze) Adžika 15 g
2 lžičky 2 lžičky drceného kmínu Kmín mletý 10 g
0,5 0,5 – 1 dl bílého vína podle chuti Víno bílé suché
2 lžičky 2 lžičky olivového oleje Olej olivový 10 ml
2 lžičky 2 lžičky studeného másla Máslo kravské 16 g
sůl Sůl mořská
400 400 g mrkve (na krájená na špalíčky - já měla baby karotku) Mrkev čerstvá 20000 g
sůl Sůl mořská
citronová šťáva Šťáva z citrónu
2 lžíce 2 lžíce javorového sirupu Sirup javorový 30 ml
1 1 čajová lžička kurkumy Kurkuma mletá
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
voda na podlévání Voda
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu Tymián sušený 5 g
pečicí folie – sáček.

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.