Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatovo-olivový dip)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie245 kJ /
59 kcal
Bílkoviny1,33 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,33 g
Tuky0,14 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,01 g
–– polynenasycené0,04 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,06 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,35 g
– cukry7,38 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 400 g loupaných rajčat (z konzervy nebo stejné množství čerstvých, oloupaných rajčat) Dužina červeného rajčete čerstvá
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
15 15 zelených oliv Olivy čerstvé nezralé
1 lžička 1 lžička cukru moučky Cukr bílý 5 g
sůl podle chuti Sůl mořská
špetka špetka chilli koření Chilli paprička mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.