Nutriční hodnoty (Rajčatovo-olivový dip)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 245 kJ / 59 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,33 g |
Tuky | 0,14 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,04 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,35 g |
– cukry | 7,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 400 g loupaných rajčat (z konzervy nebo stejné množství čerstvých, oloupaných rajčat) | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
15 15 zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | |
1 lžička 1 lžička cukru moučky | Cukr bílý | 5 g |
sůl podle chuti | Sůl mořská | |
špetka špetka chilli koření | Chilli paprička mletá |