Nutriční hodnoty (Rychlý dezert z chřestových špiček s jahodovo-tvarohovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 163 kJ / 756 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 55,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 23,60 g |
– nasycené | 14,04 g |
– nenasycené | 6,98 g |
–– mononenasycené | 6,08 g |
–– polynenasycené | 0,90 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 4,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 77,50 g |
– cukry | 77,50 g |
––– laktóza | 18,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
28 ks 28 ks špiček bílého chřestu | Chřest bílý čerstvý | |
200 g 200 g jahod | Jahody čerstvé | 200 g |
500 g 500 g měkkého tvarohu (ve vaničce) | Tvaroh polotučný | 500 g |
cca 50 g 50 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 50 g |