Nutriční hodnoty (Předkrm z pečené červené řepy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 735 kJ / 415 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,98 g |
Tuky | 26,33 g |
– nasycené | 10,89 g |
– nenasycené | 14,84 g |
–– mononenasycené | 12,20 g |
–– polynenasycené | 2,64 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 6,30 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,48 g |
– cukry | 1,86 g |
––– laktóza | 0,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 menší červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
10 snítek 10 snítek tymiánu | Tymián sušený | |
8 snítek 8 snítek rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
1/2 palice 1/2 palice česneku | Česnek čerstvý | 45 g |
3 3 menší pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
60 g 60 g kozího sýra s ušlechtilou plísní (viz tipy a triky) | Sýr hrudkový kozí | 60 g |
7 lžiček 7 lžiček balsamica di modena | Ocet balsamikový bílý | 35 ml |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
2 hrsti 2 hrsti mandlových lupínků | Mandle loupané | |
+ olivový olej na podávání | Olej olivový | |
+ 4 hrsti 4 hrsti rukoly na podávání | Rukola čerstvá |