Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Předkrm z pečené červené řepy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 735 kJ /
415 kcal
Bílkoviny15,28 g
– z toho živočišné bílkoviny12,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,98 g
Tuky26,33 g
– nasycené10,89 g
– nenasycené14,84 g
–– mononenasycené12,20 g
–– polynenasycené2,64 g
––– omega 30,25 g
Vláknina6,30 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy28,48 g
– cukry1,86 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 menší červené řepy Červená řepa čerstvá
10 snítek 10 snítek tymiánu Tymián sušený
8 snítek 8 snítek rozmarýnu Rozmarýn sušený
1/2 palice 1/2 palice česneku Česnek čerstvý 45 g
3 3 menší pomeranče Pomeranč čerstvý
60 g 60 g kozího sýra s ušlechtilou plísní (viz tipy a triky) Sýr hrudkový kozí 60 g
7 lžiček 7 lžiček balsamica di modena Ocet balsamikový bílý 35 ml
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
2 hrsti 2 hrsti mandlových lupínků Mandle loupané
+ olivový olej na podávání Olej olivový
+ 4 hrsti 4 hrsti rukoly na podávání Rukola čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.