Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory zapékané s houbami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 268 kJ /
1 737 kcal
Bílkoviny105,22 g
– z toho živočišné bílkoviny70,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,98 g
Tuky49,35 g
– nasycené19,73 g
– nenasycené20,81 g
–– mononenasycené15,73 g
–– polynenasycené5,08 g
––– omega 30,33 g
Vláknina56,20 g
Cholesterol 977 mg
Sodík 2,18 g
Sůl4,78 g
Sacharidy191,10 g
– cukry24,90 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg ve slupce uvařených brambor Brambor zimní 1000 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
500 g 500 g hub (lesních nebo hlíva) Hřib čerstvý 500 g
200 g 200 g uzené vařené šunky (ne Pražská apod.) Šunka vepřová vařená 200 g
3 3 vajíčka vařené natvrdo Vejce slepičí 210 g
150 ml 150 ml zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
několik lžic několik lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.