Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená vepřová plec na šalotce a kmínu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie5 508 kJ /
1 317 kcal
Bílkoviny206,76 g
– z toho živočišné bílkoviny205,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,09 g
Tuky49,89 g
– nasycené15,04 g
– nenasycené24,14 g
–– mononenasycené19,29 g
–– polynenasycené4,85 g
––– omega 30,53 g
Vláknina3,21 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 520 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy9,28 g
– cukry0,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plece Vepřová plec 1000 g
1 l 1 l vývaru z kostí Vývar hovězí 1000 ml
7 ks 7 ks cibule šalotka Šalotka čerstvá
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
2 stroužky 2 stroužky česneku (CZ) Česnek čerstvý 14 g
máslo Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
vepřové sádlo Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.