Nutriční hodnoty (Pečená vepřová plec na šalotce a kmínu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 5 508 kJ / 1 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 206,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 205,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,09 g |
Tuky | 49,89 g |
– nasycené | 15,04 g |
– nenasycené | 24,14 g |
–– mononenasycené | 19,29 g |
–– polynenasycené | 4,85 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 3,21 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 520 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 9,28 g |
– cukry | 0,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1000 g |
1 l 1 l vývaru z kostí | Vývar hovězí | 1000 ml |
7 ks 7 ks cibule šalotka | Šalotka čerstvá | |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku (CZ) | Česnek čerstvý | 14 g |
máslo | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
vepřové sádlo | Sádlo vepřové |