Nutriční hodnoty (Ořechová remuláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 370 kJ / 1 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,42 g |
Tuky | 150,53 g |
– nasycené | 18,56 g |
– nenasycené | 114,66 g |
–– mononenasycené | 24,50 g |
–– polynenasycené | 90,16 g |
––– omega 3 | 8,55 g |
Vláknina | 6,98 g |
Cholesterol | 148 mg |
Sodík | 821 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 19,00 g |
– cukry | 3,54 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g strouhaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
1 stroužek 1 stroužek prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
pár kapek kapek citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
100 ml 100 ml majonézy | Majonéza | 100 g |
50 ml 50 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |