Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tilápie v ořechové krustě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie13 051 kJ /
3 119 kcal
Bílkoviny137,30 g
– z toho živočišné bílkoviny111,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,92 g
Tuky243,68 g
– nasycené89,21 g
– nenasycené141,53 g
–– mononenasycené89,66 g
–– polynenasycené51,87 g
––– omega 37,34 g
Vláknina18,98 g
Cholesterol 813 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,30 g
Sacharidy87,90 g
– cukry11,61 g
––– laktóza1,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety z Tilápie Tilápie 800 g
6 lžic 6 lžic strouhaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 90 g
6 lžice 6 lžice strouhanky z den starých rohlíků Strouhanka pšeničná 90 g
4 lžíce 4 lžíce másla Máslo kravské 40 g
4 kousky 4 kousky másla nahoru na rybu Máslo kravské 100 g
1 lžíce 1 lžíce sušeného česneku Česnek sušený 15 g
1 1 kávová lžička soli do ořechové směsi Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
sůl na rybu Sůl mořská
2 2 mladé cukety Cuketa čerstvá 200 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje na cuketu Olej olivový 33 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.