Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře marinované a pak pečené)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 398 kJ /
812 kcal
Bílkoviny28,26 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,26 g
Tuky5,25 g
– nasycené1,44 g
– nenasycené3,53 g
–– mononenasycené1,03 g
–– polynenasycené2,51 g
––– omega 30,00 g
Vláknina85,03 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,62 g
Sůl3,50 g
Sacharidy123,98 g
– cukry88,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí čtvrtky Kuře stehno s kůží
3 řapíky 3 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1500 g
1 1 velkou cibuli Cibule čerstvá 70 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
sůl Sůl mořská
2 snítky 2 snítky Smilu italského (je to zelené maggi)
6 6 cherry rajčatek Rajčata cherry 180 g
silnější plátek plátek másla Máslo kravské
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
1 lžička 1 lžička silně pálivého feferonkového krému Pasta papriková 5 g
majoránka Majoránka sušená
citronový tymián Tymián sušený
rozmarýn Rozmarýn sušený
2 lžičky 2 lžičky koření Andělská křídla Grilovací koření
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.