Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo-ředkvičkový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie2 616 kJ /
625 kcal
Bílkoviny17,18 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,18 g
Tuky6,42 g
– nasycené0,70 g
– nenasycené4,73 g
–– mononenasycené3,12 g
–– polynenasycené1,62 g
––– omega 30,35 g
Vláknina25,38 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 279 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy113,95 g
– cukry19,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 brambor uvařených den předem Brambor zimní 500 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 svazek 1 svazek ředkviček Ředkvička čerstvá 110 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžička 1 lžička oregana Oregano sušené 5 g
1 1 svazeček petrželky Petržel nať čerstvá 80 g
1 1 svazeček pažitky Pažitka čerstvá
3 3 rovné lžíce kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
3 3 vrchovaté lžíce majonézy Majonéza
1-2 lžíce 1-2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 22.5 ml
mletý pepř podle chuti Pepř černý mletý
trochu trochu cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.