Nutriční hodnoty (Bramborová krémová polévka s kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 944 kJ / 1 421 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,52 g |
Tuky | 12,48 g |
– nasycené | 2,32 g |
– nenasycené | 11,78 g |
–– mononenasycené | 3,91 g |
–– polynenasycené | 7,87 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 20,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,24 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 286,70 g |
– cukry | 33,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 větších brambor | Brambor zimní | 300 g |
300 g 300 g kukuřice (sterilovaná nebo mražená) | Kukuřice sterilovaná | 300 g |
sušený či čerstvý libeček | Libeček čerstvý | |
celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky muškátového oříšku | Muškátový oříšek | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru (nebo voda) | Vývar zeleninový | 1500 ml |