Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pestrý salát s tuňákem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 313 kJ /
553 kcal
Bílkoviny22,92 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,56 g
Tuky40,00 g
– nasycené6,79 g
– nenasycené26,52 g
–– mononenasycené11,11 g
–– polynenasycené15,41 g
––– omega 30,36 g
Vláknina6,64 g
Cholesterol 557 mg
Sodík 516 mg
Sůl1,02 g
Sacharidy21,95 g
– cukry14,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 konzerva 1 konzerva masa z tuňáka (cca 180 g) Tuňák filet
3 stonky 3 stonky jarní cibulky drobně nakrájené Cibulka jarní čerstvá
2 2 vařená vejce Vejce slepičí 140 g
1/2 1/2 ledového salátu nařezaného na proužky Salát ledový čerstvý 200 g
hrst hrst řapíkatého celeru drobně nakrájeného Celer řapíkatý
4 4 rajčátka nakrájená na osminky Rajče červené čerstvé 240 g
1 1 mozzarella (nakrájená na plátky) Mozzarella kravská
1 1 bílá cibule nakrájená na slabé proužky Cibule čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
bazalka Bazalka čerstvá
kousek kousek strouhaného Parmazánu na ozdobu (nemusí být) Parmezán
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
2 lžíce 2 lžíce majonézy Majonéza 30 g
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
špetka špetka sušeného česneku Česnek sušený
mléko dle potřeby, většinou není nutné Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.