Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzský křehký jablečný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 359 kJ /
1 281 kcal
Bílkoviny23,89 g
– z toho živočišné bílkoviny8,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,55 g
Tuky71,42 g
– nasycené42,08 g
– nenasycené25,94 g
–– mononenasycené22,30 g
–– polynenasycené3,64 g
––– omega 30,42 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 424 mg
Sodík 97 mg
Sůl0,19 g
Sacharidy130,19 g
– cukry40,16 g
––– laktóza0,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 lžičky 3 lžičky meruňková marmeláda  Marmeláda meruňková
1 balíček 1 balíček vanilkový cukr  Cukr vanilkový 20 g
1 ks 1 ks jablko  Jablko čerstvé 150 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky rum Rum 2.5 ml
1 ks 1 ks vejce Vejce slepičí 63 g
 1 1 špetka sůl Sůl mořská
75 g 75 g máslo Máslo kravské 75 g
 40 40 g cukr  Cukr bílý
130 g 130 g hladká mouka Mouka pšeničná hladká 130 g
 3 3 lžíce chladná voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.