Nutriční hodnoty (Francouzský křehký jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 359 kJ / 1 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,55 g |
Tuky | 71,42 g |
– nasycené | 42,08 g |
– nenasycené | 25,94 g |
–– mononenasycené | 22,30 g |
–– polynenasycené | 3,64 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 424 mg |
Sodík | 97 mg |
Sůl | 0,19 g |
Sacharidy | 130,19 g |
– cukry | 40,16 g |
––– laktóza | 0,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 lžičky 3 lžičky meruňková marmeláda | Marmeláda meruňková | |
1 balíček 1 balíček vanilkový cukr | Cukr vanilkový | 20 g |
1 ks 1 ks jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky rum | Rum | 2.5 ml |
1 ks 1 ks vejce | Vejce slepičí | 63 g |
1 1 špetka sůl | Sůl mořská | |
75 g 75 g máslo | Máslo kravské | 75 g |
40 40 g cukr | Cukr bílý | |
130 g 130 g hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | 130 g |
3 3 lžíce chladná voda | Voda |