Nutriční hodnoty (Jogurtovo-ořechová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 14 664 kJ / 3 505 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,55 g |
Tuky | 208,49 g |
– nasycené | 23,73 g |
– nenasycené | 158,00 g |
–– mononenasycené | 104,82 g |
–– polynenasycené | 53,18 g |
––– omega 3 | 10,56 g |
Vláknina | 30,72 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 526 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 305,50 g |
– cukry | 105,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hustého oříškového jogurtu | Jogurt mandlový | 250 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 lžíce 2 lžíce sekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 37.5 g |