Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jogurtovo-ořechová bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie14 664 kJ /
3 505 kcal
Bílkoviny86,27 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,55 g
Tuky208,49 g
– nasycené23,73 g
– nenasycené158,00 g
–– mononenasycené104,82 g
–– polynenasycené53,18 g
––– omega 310,56 g
Vláknina30,72 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 526 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy305,50 g
– cukry105,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hustého oříškového jogurtu Jogurt mandlový 250 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
špetka špetka soli Sůl mořská
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 lžíce 2 lžíce sekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 30 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce kakaa Kakao prášek 37.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.