Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrnková pistáciová bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 240 kJ /
3 404 kcal
Bílkoviny83,04 g
– z toho živočišné bílkoviny33,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky55,18 g
– nasycené24,21 g
– nenasycené21,25 g
–– mononenasycené16,40 g
–– polynenasycené4,85 g
––– omega 30,33 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 867 mg
Sodík 528 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy636,20 g
– cukry269,50 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek pískového cukru Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek zakysané smetany(šlehačky) Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
1 1 pudink dr. Oetkera s pistáciovou příchutí Puding v prášku
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 2 polévkové lžíce ovesných vloček ( oříšků) Vločky ovesné
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 polévkové lžíce rumu Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.