Nutriční hodnoty (Hrnková pistáciová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 240 kJ / 3 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 55,18 g |
– nasycené | 24,21 g |
– nenasycené | 21,25 g |
–– mononenasycené | 16,40 g |
–– polynenasycené | 4,85 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 867 mg |
Sodík | 528 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 636,20 g |
– cukry | 269,50 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek pískového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek zakysané smetany(šlehačky) | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
1 1 pudink dr. Oetkera s pistáciovou příchutí | Puding v prášku | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 2 polévkové lžíce ovesných vloček ( oříšků) | Vločky ovesné | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 polévkové lžíce rumu | Rum |