Nutriční hodnoty (Brádeláky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 826 kJ / 2 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 67,20 g |
Tuky | 22,49 g |
– nasycené | 7,86 g |
– nenasycené | 9,80 g |
–– mononenasycené | 5,66 g |
–– polynenasycené | 4,14 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 495,88 g |
– cukry | 36,98 g |
––– laktóza | 18,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 zarovnaná lžička soli | Sůl mořská | |
3/8 litru 3/8 litru mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 375 ml |
4 4 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 172 g |
500 g 500 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 500 g |