Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené kotlety s pepřovo-dijonskou kaší)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 665 kJ /
1 354 kcal
Bílkoviny19,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,50 g
Tuky54,86 g
– nasycené6,45 g
– nenasycené46,57 g
–– mononenasycené13,70 g
–– polynenasycené32,87 g
––– omega 30,31 g
Vláknina21,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,49 g
Sůl3,45 g
Sacharidy168,90 g
– cukry34,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové kotlety bez kosti Vepřová kotleta bez kosti
4 plátky 4 plátky parmské šunky (nebo šunky od kosti) Šunka parmská
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
0,5 dl 0,5 dl slunečnicového oleje Olej slunečnicový 50 ml
1 dl 1 dl červeného vína Víno červené suché 100 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
800 g 800 g brambor Brambor zimní 800 g
1 1 smetana na vaření - 10% Smetana kravská sladká 12%
1-2 lžíce 1-2 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 22.5 g
2 lžičky 2 lžičky drceného pepře Pepř černý 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.