Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerová polévka s nivou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 450 kJ /
824 kcal
Bílkoviny26,00 g
– z toho živočišné bílkoviny22,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,98 g
Tuky71,77 g
– nasycené46,72 g
– nenasycené24,14 g
–– mononenasycené21,81 g
–– polynenasycené2,33 g
––– omega 30,42 g
Vláknina13,20 g
Cholesterol 234 mg
Sodík 2,19 g
Sůl5,40 g
Sacharidy13,23 g
– cukry8,53 g
––– laktóza1,83 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
200 g 200 g celeru Celer bulva čerstvá 200 g
zeleninový vývar (nebo voda) Vývar zeleninový
100 g 100 g nivy (nebo jiného sýra s modrou plísní) Niva 50% t. v s. 100 g
sůl Sůl mořská
řeřicha Řeřicha čerstvá
krutony Krutony

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.