Nutriční hodnoty (Celerová polévka s nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 450 kJ / 824 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,98 g |
Tuky | 71,77 g |
– nasycené | 46,72 g |
– nenasycené | 24,14 g |
–– mononenasycené | 21,81 g |
–– polynenasycené | 2,33 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 234 mg |
Sodík | 2,19 g |
Sůl | 5,40 g |
Sacharidy | 13,23 g |
– cukry | 8,53 g |
––– laktóza | 1,83 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 g 200 g celeru | Celer bulva čerstvá | 200 g |
zeleninový vývar (nebo voda) | Vývar zeleninový | |
100 g 100 g nivy (nebo jiného sýra s modrou plísní) | Niva 50% t. v s. | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
řeřicha | Řeřicha čerstvá | |
krutony | Krutony |