Nutriční hodnoty (Pohankové zeleninové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 726 kJ / 174 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,04 g |
Tuky | 9,55 g |
– nasycené | 6,09 g |
– nenasycené | 3,29 g |
–– mononenasycené | 2,73 g |
–– polynenasycené | 0,56 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 9,16 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 182 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 16,36 g |
– cukry | 6,72 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek pohankových vloček instantních | Vločky pohankové | |
2 hrnky 2 hrnky vody | Voda | 500 ml |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1/2 kostky 1/2 kostky bujónu (masoxu) | Bujón hovězí | 5 g |
3 větvičky 3 větvičky tymiánu (lístky) | Tymián sušený | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 větší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |