Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohankové zeleninové rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie726 kJ /
174 kcal
Bílkoviny3,79 g
– z toho živočišné bílkoviny0,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,04 g
Tuky9,55 g
– nasycené6,09 g
– nenasycené3,29 g
–– mononenasycené2,73 g
–– polynenasycené0,56 g
––– omega 30,04 g
Vláknina9,16 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 182 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy16,36 g
– cukry6,72 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek pohankových vloček instantních Vločky pohankové
2 hrnky 2 hrnky vody Voda 500 ml
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1/2 kostky 1/2 kostky bujónu (masoxu) Bujón hovězí 5 g
3 větvičky 3 větvičky tymiánu (lístky) Tymián sušený
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 1 větší cuketa Cuketa čerstvá 100 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.