Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinovaný kuřecí steak)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 634 kJ /
630 kcal
Bílkoviny118,27 g
– z toho živočišné bílkoviny117,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,37 g
Tuky11,13 g
– nasycené5,02 g
– nenasycené5,05 g
–– mononenasycené3,47 g
–– polynenasycené1,58 g
––– omega 31,00 g
Vláknina0,13 g
Cholesterol 293 mg
Sodík 401 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy14,03 g
– cukry2,01 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 snítek 1 snítek oregana Oregano sušené
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
1 snítek 1 snítek citronového tymiánu Tymián sušený
2 lžíce 2 lžíce světlého Balsamico krému Ocet balsamikový červený 30 ml
6 6 nakládaných sušených rajčat v oleji (a 3 lžíce oleje ze sušených rajčat) Rajčata červená sušená v oleji
1 1 chilli paprička nakrájená na plátky Chilli paprička čerstvá
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
sůl Sůl mořská
citronový pepř Pepř černý
1/2 lžičky 1/2 lžičky silně pálivého feferonkového krému Pasta papriková 2.5 g
500 g 500 g kuřecích řízků (prsní nebo stehenní) Kuře prso 500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.