Nutriční hodnoty (Marinovaný kuřecí steak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 634 kJ / 630 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 117,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,37 g |
Tuky | 11,13 g |
– nasycené | 5,02 g |
– nenasycené | 5,05 g |
–– mononenasycené | 3,47 g |
–– polynenasycené | 1,58 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,13 g |
Cholesterol | 293 mg |
Sodík | 401 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 14,03 g |
– cukry | 2,01 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 snítek 1 snítek oregana | Oregano sušené | |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
1 snítek 1 snítek citronového tymiánu | Tymián sušený | |
2 lžíce 2 lžíce světlého Balsamico krému | Ocet balsamikový červený | 30 ml |
6 6 nakládaných sušených rajčat v oleji (a 3 lžíce oleje ze sušených rajčat) | Rajčata červená sušená v oleji | |
1 1 chilli paprička nakrájená na plátky | Chilli paprička čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
sůl | Sůl mořská | |
citronový pepř | Pepř černý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky silně pálivého feferonkového krému | Pasta papriková | 2.5 g |
500 g 500 g kuřecích řízků (prsní nebo stehenní) | Kuře prso | 500 g |