Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dvou-celerová polévečka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 861 kJ /
684 kcal
Bílkoviny18,32 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,32 g
Tuky4,42 g
– nasycené0,90 g
– nenasycené2,95 g
–– mononenasycené0,84 g
–– polynenasycené2,12 g
––– omega 30,01 g
Vláknina109,81 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 854 mg
Sůl2,50 g
Sacharidy89,70 g
– cukry47,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 větší bulvy celeru Celer bulva čerstvá
4 řapíky 4 řapíky z řapíkatého celeru Celer řapíkatý 2000 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 lahůdková cibulka Cibulka jarní čerstvá
pár plátků plátků šunky, nebo šunkového salámu dle chuti
zeleninový vývar Vývar zeleninový
štipec štipec muškátového květu Muškát květ sušený
větvička větvička libečku Libeček čerstvý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
pár lžic pár lžic kysané smetany-nemusí být
pažitka Pažitka čerstvá
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.