Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Božský JAREK (JAhodovo-REbarborový Koláč))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie29 644 kJ /
7 085 kcal
Bílkoviny96,46 g
– z toho živočišné bílkoviny31,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny64,95 g
Tuky327,34 g
– nasycené195,23 g
– nenasycené117,76 g
–– mononenasycené101,98 g
–– polynenasycené15,78 g
––– omega 31,79 g
Vláknina39,94 g
Cholesterol 1,84 g
Sodík 5,67 g
Sůl5,97 g
Sacharidy918,36 g
– cukry558,47 g
––– laktóza8,72 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
70 g 70 g třtinového cukru Cukr třtinový 70 g
70 g 70 g pískového cukru Cukr bílý 70 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
230 g 230 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 230 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
500 g 500 g rebarbory Rebarbora čerstvá 500 g
500 g 500 g jahod Jahody čerstvé 500 g
150 g 150 g krupicového cukru Cukr bílý 150 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku vanilkového pudinku Puding v prášku 24 g
2 2 velká vejce Vejce slepičí 140 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
160 g 160 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 160 ml
260 g 260 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 260 g
200 g 200 g cukru (třtinový a pískový) Cukr bílý 200 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
180 g 180 g másla Máslo kravské 180 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.