Nutriční hodnoty (Ptáčci jinak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 975 kJ / 1 428 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,84 g |
Tuky | 135,89 g |
– nasycené | 51,91 g |
– nenasycené | 80,63 g |
–– mononenasycené | 63,25 g |
–– polynenasycené | 17,38 g |
––– omega 3 | 3,50 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 1,65 g |
Sůl | 4,09 g |
Sacharidy | 35,61 g |
– cukry | 12,98 g |
––– laktóza | 3,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 ks 4 ks hovězích plátků | Hovězí kýta | |
1 ks 1 ks karotky | Mrkev čerstvá | |
1 ks 1 ks žlutého tuřínu | Tuřín čerstvý | |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
2 2 nakládané okurky | Okurka polní zavařená | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
8 8 kaparů | Kapary | |
3-4 PL 3-4 PL oleje | Olej řepkový | 38.5 ml |
20-30 g 20-30 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
3-4 PL 3-4 PL zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 87.5 ml |
4 dcl 4 dcl vývaru | Vývar hovězí | 400 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
plnotučnou hořčici | Hořčice plnotučná | |
hladkou mouku na posypání | Mouka pšeničná hladká |