Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ptáčci jinak)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 975 kJ /
1 428 kcal
Bílkoviny13,45 g
– z toho živočišné bílkoviny8,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,84 g
Tuky135,89 g
– nasycené51,91 g
– nenasycené80,63 g
–– mononenasycené63,25 g
–– polynenasycené17,38 g
––– omega 33,50 g
Vláknina9,15 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 1,65 g
Sůl4,09 g
Sacharidy35,61 g
– cukry12,98 g
––– laktóza3,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 ks 4 ks hovězích plátků Hovězí kýta
1 ks 1 ks karotky Mrkev čerstvá
1 ks 1 ks žlutého tuřínu Tuřín čerstvý
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
2 2 nakládané okurky Okurka polní zavařená
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
8 8 kaparů Kapary
3-4 PL 3-4 PL oleje Olej řepkový 38.5 ml
20-30 g 20-30 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
3-4 PL 3-4 PL zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 87.5 ml
4 dcl 4 dcl vývaru Vývar hovězí 400 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
plnotučnou hořčici Hořčice plnotučná
hladkou mouku na posypání Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.