Nutriční hodnoty (Polévka z fazolkových lusků)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 797 kJ / 668 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,96 g |
Tuky | 51,04 g |
– nasycené | 22,64 g |
– nenasycené | 25,58 g |
–– mononenasycené | 21,24 g |
–– polynenasycené | 4,34 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 13,54 g |
Cholesterol | 294 mg |
Sodík | 916 mg |
Sůl | 2,21 g |
Sacharidy | 28,25 g |
– cukry | 8,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
hrst hrst smažené cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
5 dkg 5 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
cca 20 dkg 20 dkg mražených keříkových fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
vývar nebo natur zeleninový bujon | Vývar hovězí | |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
5 5 listů medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
stonek stonek libečku | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |