Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z fazolkových lusků)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 797 kJ /
668 kcal
Bílkoviny18,39 g
– z toho živočišné bílkoviny10,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,96 g
Tuky51,04 g
– nasycené22,64 g
– nenasycené25,58 g
–– mononenasycené21,24 g
–– polynenasycené4,34 g
––– omega 30,10 g
Vláknina13,54 g
Cholesterol 294 mg
Sodík 916 mg
Sůl2,21 g
Sacharidy28,25 g
– cukry8,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
hrst hrst smažené cibulky Cibulka jarní čerstvá
lžíce lžíce másla Máslo kravské
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
5 dkg 5 dkg anglické slaniny Anglická slanina 50 g
cca 20 dkg 20 dkg mražených keříkových fazolek Fazolky čerstvé 200 g
vývar nebo natur zeleninový bujon Vývar hovězí
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
5 5 listů medvědího česneku Česnek medvědí čerstvý
stonek stonek libečku Libeček čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.