Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karbanátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie10 482 kJ /
2 505 kcal
Bílkoviny189,41 g
– z toho živočišné bílkoviny181,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,71 g
Tuky171,76 g
– nasycené54,75 g
– nenasycené101,26 g
–– mononenasycené77,82 g
–– polynenasycené23,44 g
––– omega 30,77 g
Vláknina18,16 g
Cholesterol 1,13 g
Sodík 818 mg
Sůl1,53 g
Sacharidy43,90 g
– cukry11,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg mletého masa (mix vepřové a hovězí) Vepřový ořez 1000 g
1-2 1-2 cibule Cibule čerstvá 105 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2-3 2-3 vejce Vejce slepičí 175 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2-3 lžíce 2-3 lžíce sušené majoránky Majoránka sušená 37.5 g
4 lžíce 4 lžíce nasekané petrželové natě Petržel nať čerstvá 60 g
olej Olej řepkový
strouhanka Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.