Nutriční hodnoty (Karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 10 482 kJ / 2 505 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 181,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,71 g |
Tuky | 171,76 g |
– nasycené | 54,75 g |
– nenasycené | 101,26 g |
–– mononenasycené | 77,82 g |
–– polynenasycené | 23,44 g |
––– omega 3 | 0,77 g |
Vláknina | 18,16 g |
Cholesterol | 1,13 g |
Sodík | 818 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 43,90 g |
– cukry | 11,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg mletého masa (mix vepřové a hovězí) | Vepřový ořez | 1000 g |
1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce sušené majoránky | Majoránka sušená | 37.5 g |
4 lžíce 4 lžíce nasekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 60 g |
olej | Olej řepkový | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná |