Nutriční hodnoty (Bramboráky se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 071 kJ / 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,15 g |
Tuky | 2,11 g |
– nasycené | 0,37 g |
– nenasycené | 1,62 g |
–– mononenasycené | 0,46 g |
–– polynenasycené | 1,16 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 17,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 404 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 39,42 g |
– cukry | 4,81 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 1/2 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1/2 hrsti 1/2 hrsti petrželky | Petržel nať čerstvá | |
1/2 hrsti 1/2 hrsti medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
100 g 100 g hermelínu (nebo camembertu) | Hermelín | 100 g |
50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce hrašky | Hraška | 30 g |
sádlo (dle potřeby) | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |