Nutriční hodnoty (Kuřecí plátek v kefíru s Cottage sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 499 kJ / 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 2,14 g |
– nasycené | 1,10 g |
– nenasycené | 0,47 g |
–– mononenasycené | 0,21 g |
–– polynenasycené | 0,26 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 114 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 16,27 g |
– cukry | 13,17 g |
––– laktóza | 6,12 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí čtvrtky nebo stehenní řízky | Kuře stehno s kůží | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
silnější plátek plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
plátek plátek másla | Máslo kravské | |
kelímek kelímek sýra Cottage | Cottage | |
170 ml 170 ml kefíru | Kefír | 170 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |