Nutriční hodnoty („Boloňská“ omáčka ze sójového granulátu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 881 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,77 g |
Tuky | 1,58 g |
– nasycené | 0,35 g |
– nenasycené | 0,63 g |
–– mononenasycené | 0,21 g |
–– polynenasycené | 0,43 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 37,40 g |
– cukry | 18,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 balení 1/2 balení sójového granulátu | Sójové maso | |
1,5 l 1,5 l vývaru (stačí z kostky, případně voda a sušené bylinky – libeček, celerová nať, petrželka) | Petržel nať sušená | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 konzerva 1 konzerva sterilovaných rajčat (450 g) | Rajče červené sterilované | |
130 g 130 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 130 g |
1 lžička 1 lžička sušené bazalky | Bazalka sušená | 5 g |
1 lžička 1 lžička sušeného oregana | Oregano sušené | 5 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
cukr podle potřeby | Cukr bílý | |
čerstvá bazalka na ozdobu | Bazalka čerstvá |