Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 665 kJ /
1 354 kcal
Bílkoviny54,16 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,16 g
Tuky17,73 g
– nasycené2,04 g
– nenasycené14,72 g
–– mononenasycené8,55 g
–– polynenasycené6,17 g
––– omega 31,23 g
Vláknina40,03 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,92 g
Sůl4,50 g
Sacharidy227,60 g
– cukry22,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g špaldových krup Kroupy pšeničné 300 g
2 2 cibule (cca 75g) Cibule čerstvá 140 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
100 g 100 g žampionů Žampion čerstvý 100 g
150 g 150 g mrkve Mrkev čerstvá 150 g
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky (Tamari) Sójová omáčka Tamari 30 ml
2 lžičky 2 lžičky mleté papriky Paprika červená sušená 2 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 hrst 1 hrst petrželky Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
zeleninový vývar Vývar zeleninový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.