Nutriční hodnoty (Špaldoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 665 kJ / 1 354 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,16 g |
Tuky | 17,73 g |
– nasycené | 2,04 g |
– nenasycené | 14,72 g |
–– mononenasycené | 8,55 g |
–– polynenasycené | 6,17 g |
––– omega 3 | 1,23 g |
Vláknina | 40,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,92 g |
Sůl | 4,50 g |
Sacharidy | 227,60 g |
– cukry | 22,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g špaldových krup | Kroupy pšeničné | 300 g |
2 2 cibule (cca 75g) | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
150 g 150 g mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky (Tamari) | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
2 lžičky 2 lžičky mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 hrst 1 hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový |