Nutriční hodnoty (Pečená okra s rajčatovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 264 kJ / 302 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,63 g |
Tuky | 1,30 g |
– nasycené | 0,36 g |
– nenasycené | 0,99 g |
–– mononenasycené | 0,22 g |
–– polynenasycené | 0,77 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 17,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 56 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 59,43 g |
– cukry | 39,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 500 g čerstvé Okry (vybírejte pouze pevně tobolky dlouhé max. 7 cm) | ||
8 8 zralých rajčat | Rajče červené čerstvé | 480 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 1 rovná lžička mletého nového koření | Nové koření mleté | |
1 1 rovná lžička římského kmínu | Římský kmín mletý | |
1 lžíce 1 lžíce javorového sirupu | Sirup javorový | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
250-300 ml 250-300 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 275 ml |
hrst hrst čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
drcený pepř | Pepř černý |