Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená okra s rajčatovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 264 kJ /
302 kcal
Bílkoviny7,63 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,63 g
Tuky1,30 g
– nasycené0,36 g
– nenasycené0,99 g
–– mononenasycené0,22 g
–– polynenasycené0,77 g
––– omega 30,00 g
Vláknina17,26 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 56 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy59,43 g
– cukry39,03 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 500 g čerstvé Okry (vybírejte pouze pevně tobolky dlouhé max. 7 cm)
8 8 zralých rajčat Rajče červené čerstvé 480 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 1 rovná lžička mletého nového koření Nové koření mleté
1 1 rovná lžička římského kmínu Římský kmín mletý
1 lžíce 1 lžíce javorového sirupu Sirup javorový 15 ml
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
250-300 ml 250-300 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 275 ml
hrst hrst čerstvého koriandru Koriandr listy čerstvé
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
drcený pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.