Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký koláč s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 263 kJ /
3 648 kcal
Bílkoviny55,51 g
– z toho živočišné bílkoviny29,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,59 g
Tuky164,94 g
– nasycené98,92 g
– nenasycené56,02 g
–– mononenasycené47,88 g
–– polynenasycené8,14 g
––– omega 31,41 g
Vláknina22,08 g
Cholesterol 980 mg
Sodík 510 mg
Sůl1,83 g
Sacharidy474,34 g
– cukry282,54 g
––– laktóza16,54 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
300 g 300 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 300 ml
150 ml 150 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 150 ml
1 sáček 1 sáček vanilkového pudingu Puding v prášku 48 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.