Nutriční hodnoty (Křehký koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 263 kJ / 3 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,59 g |
Tuky | 164,94 g |
– nasycené | 98,92 g |
– nenasycené | 56,02 g |
–– mononenasycené | 47,88 g |
–– polynenasycené | 8,14 g |
––– omega 3 | 1,41 g |
Vláknina | 22,08 g |
Cholesterol | 980 mg |
Sodík | 510 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 474,34 g |
– cukry | 282,54 g |
––– laktóza | 16,54 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
300 g 300 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 300 ml |
150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
1 sáček 1 sáček vanilkového pudingu | Puding v prášku | 48 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |